Rendszeres olvasók/Followers

2013/01/03

Új kezdet/A new beginning

Ahogy a régi blogomon is írtam, itt folytatom tovább az írást. Szeretettel üdvözlök mindenkit és köszönöm, hogy máris vagytok néhányan, akik itt is velem tartanak. :-)

Welcome on my new blog! (The old one can be found here.) Thanks for stopping by. :-)

Még nem mutattam azokat az ajándékokat, amiket karácsonyra küldtem két nagyon kedves blogbarátnőmnek - azt hiszem, nevezhetem őket így - Anginak és Barbarának.

I sent these Christmas gifts to my dear friends, Angi and Barbara.

Anginak hímeztem egy karácsonyfadíszt The Little Stitcher freebie mintájával, egy könyvjelzőt, amit gyöngyökkel és egy angyalkás charmmal dobtam fel. Ezen kívül készítettem neki egy üveglencsés ékszerszettet karácsonyi mintával, valamint küldtem néhány apróságot: charmokat, kicsi csipeszeket, gombokat. (A fotókat Angi készítette.)

There was a Christmas ornament with The Little Stitcher's freebie in Angi's pack. It also contained a bookmark, a glass tile jewelry set, some charms, buttons and little clips. (Photos by Angi.)
Design: Merry Christmas Deer freebie by The Little Stitcher
Fabric: 32 ct Zweigart linen
Threads: Barbaral Creations 

Barbarának a nyereményeivel együtt postáztam az ajándékokat. Egy karácsonyfadíszt, szintén a The Little Stitcher freebie-vel, pinkeephez való mini festőállványt, valamint ő is kapott charmokat és gombokat. A fotók Barbarától származnak.

I sent the gifts to Barbara with her prizes. She also got a Christmas Ornament with The Little Stitcher's freebie, some charms, buttons, clips and a pinkeep-holder. (Photos by Barbara)


Design: Merry Christmas Deer freebie by The Little Stitcher
Fabric: 32 ct Zweigart linen
Threads: Barbaral Creations 

 Köszönök lányok mindent! Azt hiszem, ez egy csodálatos barátság kezdete folytatása. :-) (Macskajaj c. film után szabadon.)

Many thanks girls for everything! This is the beginning continuation of a beautiful friendship, I think. :-) (Quote from one of my favorite movie.)

7 megjegyzés:

Polly írta...

Gyönyörűek!

Palkó írta...

Igen, nagyon szépek!, már megcsodáltam a megajándékozottnál is! :)

Cat írta...

Csodás ajándékok! :-)
Köszönöm a free minta elérhetőségét, azt hiszem hamarosan én is kivarrom, mert már Barbaránál és Anginál is nagyon tetszett. :-)

Judesign(by Judd25) írta...

Nagyon jó az új blogod:)

N. Adri írta...

Köszönöm mindenkinek! :-)

Angi írta...

♥♥♥

Tatkis írta...

Wonderful gifts for your friends!

Happy New Year!

Hugs,
Tatyana