Rendszeres olvasók/Followers

2013/01/07

Egész évben karácsony/Christmas all year

Idén csatlakoztam a Christmas Ornament SAL-hoz. A lényeg, hogy minden hónapban elkészítünk egy karácsonyi díszt, így év végére lesz annyi darabunk, amennyivel már lehet díszíteni a karácsonyfát. Túl sok megkötés nincs, minden második hónapban szabad választás van, a többiben is csak a hímzés témája az, ami adott. Szerintem jó kis csapat jött össze és nekem nyelvgyakorlás céljából is jó lesz ez a SAL. :-) Januárban én a The Floss Box-tól választottam az An Owly Christmas mintát, mivel láttam ezen a blogon kihímezve és azonnal beleszerettem. (Egyébként is imádom a baglyokat.) Lehet, hogy még ma délután neki is kezdek.

This year I joined to the Christmas Ornament SAL. We will make a little christmas ornament in every month, so we will have many ornaments at the end of the year, which can decorate to the christmas tree. (Details on the blog of the SAL.) There will be a good team, I think and the SAL is good for me to practice the English language. My choice in January is An Owly Christmas from The Floss Box. I saw this pattern on this blog and I fell in love with it immediately. (I love owls anyway.) Maybe I start to stitch it this afternoon.
(not my photo)

6 megjegyzés:

Angi írta...

Erősen gondolkodom én is hogy csatlakozzak-e, de már ég a tű a kezemben a CN Cottage of the Month SAL miatt, így elképzelhető, hogy jövőre! A baglyod nagyon édes ♥ Majd mutogass!

Névtelen írta...

Hello

I found you through the Christmas Ornament sal.
I love your December choice it's very sweet.
I'm hoping to join the sal too.

N. Adri írta...

Köszi Angi! :-)
Thank you, Sallyann! :-)

Palkó írta...

Ez TÉNYLEG nagyon jó kis minta!!!
Kíváncsian várom, hogyan alakul a kezed alatt! :)

Éva Erdős írta...

Szerintem is jól választottál! Kedves kis minta!:)

Blogger írta...

Did you know that you can create short links with Shortest and make cash from every click on your short urls.