Rendszeres olvasók/Followers

2015/03/21

Életjel

Sikerült jól eltűnnöm, de azért nem tétlenkedtem. Igaz, kissé eltávolodtam mind a hímzéstől, mind az ékszerkészítéstől. Ennek fő oka az időhiány természetesen, két gyerek és egy január óta teljes munkaidős állás mellett a hobbi háttérbe szorul, de gondolom, ezt senkinek nem kell bemutatni. :-)
A kevés szabadidőm pedig mostanában egy másik hobbira fordítottam, ami nem más, mint a sport. November közepén jött egy fordulat az életemben. Életmódváltásba kezdtem, egészségügyi okokból. Nagyon nagy szükség volt már erre és mondhatni, az utolsó pillanatban válto(zta)ttam. Ennek részeként kezdtem el konditerembe, köredzésre járni hetente kétszer, mellette itthon tornáztam netes videókra, amikor időm engedte. A héten pedig a kellemes időjárásnak köszönhetően elkezdtem egy 6 hetes, kezdőknek szóló séta-futás edzéstervet, melynek végén - ha sikerül végig teljesíteni - elérhetem, hogy 5 km-t tudok majd futni egyhuzamban.
Senkit nem szeretnék a diétámmal, receptekkel, edzéstervekkel, fogyókúrás naplóval traktálni, alapvetően ez a blog megmarad hímzős blognak. Mindössze ennyit szerettem volna írni erről a dologról, illetve azért két fotót megmutatnék, amolyan előtte-utána állapotot, bár az "utána" még messze van, inkább azt írnám, hogy "közben".

A hímzést azért nem fogom teljesen hanyagolni, részt veszek a FB-on szerveződött Renato Parolin-SAL-ban és persze több más munkám is folyamatban van. Remélem, időnként azért majd mutatni is tudok itt a blogban ezekről is fotót - már ha van még egyáltalán valaki, aki jár erre és olvassa. :-)

Szép hétvégét!6 megjegyzés:

anik írta...

Már most nagyon látványos a változás! Csak így tovább!!!
Én is fogytam mostanában, de én sajnos betegség miatt, így azért nem olyan....

Szép a kis hímzésed!
Sajnos, mivel a hímzőknek is csak 24 órából áll egy nap, így két verzió lehetséges: A.- munkanélküli az ember, és sokat tud hímezni... B. van melója, és nincs ideje hímezni....

Melyik a jobb...?

Éva írta...

Gratulálok életmód váltásodhoz csinos vagy ! Nagyon szép a hímzésed! Azért egyszer kis csemetéket is mutasd már meg biztos megnőttek már?:)

Cat írta...

Egyetértek Anikkal, nagyon látványos a változás! :-) Gratulálok és kitartás!
Nekem is neki kell rugaszkodnom, szintén egészségügyi okok miatt, de nekem majd a biciklizés hozza meg a lehetőséget, néhány éve is az segített. De még egy kicsit várni kell, mert annyira jó idő még nincs, hogy órákat tekerjek. :-)
Szép lett a hímzésed! :-) Én most kicsit el vagyok maradva ezzel a SAL-lal, ideje lesz belehúznom. :-)

N. Adri írta...

Köszönöm mindenkinek! :-)
Anik, az sosem jó, ha betegség miatt fogy az ember, de remélem, már minden rendben van.
Éva, ígérem, hogy róluk is fogok majd képeket hozni.
Cat, én télen-nyáron biciklizem, nincs jogosítványom és munkába még mínusz 10 fokban is kerékpárral járok, de egy olyan kicsi városban, mint Békéscsaba, ez épp olyan közlekedési eszköznek számít, mint az autó, nem pedig egy külön sportnak. :-)
Hajrá neked is, most már talán itt a jó idő lassan.

Palkó írta...

Örülök, hogy jelentkeztél! :)
Dícséretes az akaraterőd, csak így tovább! Megéri, látványos az eredmény! :)
A szívecske pedig nagyon szép! :)
Szép jövő hetet kívánok!

Éva Erdős írta...

De jól nézel ki! Fontos dolgot kezdtél el, hisz az egészséged is jobb lett és nagyon csinos lettél. Én, amikor fogytam sokkal többet tudtam dolgozni, fürgébb és vidámabb is voltam :) Érezd jól magad a bőrödben :)
Szép a hímzésed, nekem is bele kellene már fognom!
Kellemes hetet kívánok!