Rendszeres olvasók/Followers

2013/11/02

Halloween után/After Halloween

Tegnap fejeztem be ezt a kedves BBD-mintát, a Midnight Ride-ot. De jobb későn, mint soha, nem igaz? :-) A minta szerelem volt első látásra. Az eredetileg megadott fonalakkal hímeztem, Barbaral gyönyörű, 35 ct-os "Water Glass" árnyalatú hímzővásznára, melynek színét sajnos a képek nem igazán adják vissza. A fotók rögtön az utolsó öltés után készültek és mivel nem szeretek hímzőrámával dolgozni, ez meg is látszik szegény hímzővásznon. Azóta már kimosva és szépen vasalva várja további sorsát. :-)
I finished this lovely Midnight Ride pattern of the BBD, yesterday. Better late than never, right? :-) Pattern was love at first sight. I used recommended threads and a beautiful 35 ct hand dyed linen, "Waterglass" by Barbaral Creations, which color is more beautiful, than the photos show. Pictures were taken immediately after the last stitch, and because I don't like to work with a hoop, so it shows on the linen. :-) Since then, it awaits its further fate washed and ironed. 
Design: Blackbird Designs-Midnight Ride
Fabric: 35 ct "Waterglass" linen by Barbaral Creations
Threads: recommended TGA

10 megjegyzés:

Erika írta...

Ez tényleg nagyon kedves minta és a szinei csodásak! Én is szerettem volna, talán majd jövő őszre...most már készülni kellene a karácsonyra.
Mi lesz belőle?

N. Adri írta...

Köszönöm. :-) Egyelőre még nem tudom, valószínűleg doboz tetejére kerül, csak meg kell találnom hozzá a megfelelőt.

Palkó írta...

Csodajó színeket hoztál össze - pedig a fotó nem is adja vissza - én is mindig ezen kesergek :)))

Angela K írta...

Egyszerűen vérlázító, hogy hímzőráma nélkül dolgozol kedves Adrienn :) Amúgy már tudod a véleményem erről a mintáról és azért a gyorsaságodért megdicsérlek :P

Mmanka írta...

Nem csodállak hogy egyből szerelembe estél ezzel a mintával, én is így tetem. Talán majd egyszer nekem is sikerül. A tiéd nagyon szép lett (én sem használok rámát), kíváncsi vagyok a végső formájára is.

Barbaral írta...

Nagyon szép lett Adri! Nekem is tetszik ez a minta és én se használok rámát:)

N. Adri írta...

Köszönöm mindenkinek. :-) Örülök, hogy nem csak én követem el azt a "szentségtörést", hogy ráma nélkül hímzek. :-)

Névtelen írta...

Nem tudom ti ünnepeltek- e halloweent, de feltételezem hogy nem. A minta így ősszel igazán aktuális és szép dísze lehet a lakásodnak, tehát nem hinném hogy az elkészülés időpontja probléma lenne!
Nagyon szép a fonal amivel a varjút hímezted.... vagy holló?
Az egész nagyon tetszik!
Miért baj az ha valaki hímzőráma nélkül hímez???

N. Adri írta...

Köszönöm. :-) Halloween nálunk annyiból állt, hogy a férjem a nagyobbik gyerkőccel kifaragott egy tököt, kirakták a bejárati ajtó mellé, esténként pedig meggyújtották a benne lévő mécsest. Ettől függetlenül a Halloween-es hímzésminták tetszenek.
Ezt a ráma-dolgot mindenki picit félreértette. Egyáltalán nem baj szerintem, csak mentegetőzésképpen írtam amiatt, hogy gyűrött a vászon a fotón. :-) Mert nem volt türelmem a fényképezéssel megvárni, amíg kivasalom az anyagot.

Tatkis írta...

Adorable BBD crow!

Hugs,
Tatyana