Rendszeres olvasók/Followers

2013/06/02

Titkos hímzés/Secret stitching

Ahogy az előző bejegyzésben említettem, egy nagy és titkos hímzésen dolgoztam az elmúlt időszakban. Most már elárulhatom, hogy Bence tegnap elballagott az oviból, ez alkalomból készültek a Magyar Népmesék jól ismert motívumával a képek, melyeket az összes ballagó gyerek nevében kaptak az óvónők és a dada néni. A minta Laura blogján található. A hímzéshez Barbaral Rouge, Popeye és Plum fonalait használtam. Sikerült szépséges kereteket találni hozzájuk a keretezőnél. Különösen a kék tetszik, mert annak a színe tökéletesen passzol a fonalhoz.:-)
As I mentioned in my previous post, I worked a big and secret stitching recently. Now, I can tell you that Bence left the kindergarten yesterday, so these pictures were made on this occassion for the kindergarten teachers and the nanny. They got them from all children who start primary school in September. Pattern is the motif of the Hungarian Folk Tales and you can find it on Laura's blog. I used Barbaral Creations threads: Rouge, Popeye and Plum. I managed to find beautiful frames for them. I like the blue one especially, because the frame fits perfectly with the color of the thread.:-)
Az összes együtt:
All together:
Játék a képszerkesztő programmal:
Playing with the image editing program: 

8 megjegyzés:

erdoseva55 írta...

Nagyon szépek lettek! Én is kihímeztem ezt a mintát, amikor Andrisom másodikos lett! :)

Angi írta...

Nagyon édesek, remélem hogy örültek neki szívből az óvónénik és Bencének meg gratulálok hogy elballagott!

Palkó írta...

Gyönyörű ajándékokat készítettél!!! Azért meg külön becsüllek, hogy háromszor - gyors egymásutánban - kihímezted ugyanazt a mintát... :)))

Barbaral írta...

Nagyon szépek lettek Adri! Ügyi vagy:)

N. Adri írta...

Köszönöm mindenkinek! Az biztos, hogy egy darabig nem fogom újra kihímezni ezt a mintát. A másodiknál volt egy kis holtpont, de aztán erőt vettem magamon. Az volt a jó, hogy különböző színekkel készült, így könnyebb volt azért, mintha mindhárom azonos lett volna. :-)
Barbara, ilyen szép fonalakkal nem nehéz szépet hímezni. :-)

evikusz írta...

Nagyon szépek! Jó nagy munka lehetett!

Leki-Rita írta...

Nagyon szépségesek lettek - minden elismerések a kitartásod miatt!

N. Adri írta...

Köszönöm szépen. :-)