Rendszeres olvasók/Followers

2013/04/29

Még élek/Still alive

Régen írtam a blogra. Ennek egyik oka, hogy kihasználva a jó időt, sokat vagyok a fiúkkal kinn az udvaron, vagy éppen sétálunk, játszótérre megyünk. Már Zsombi is élvezi a játszótér örömeit, kedvenc foglalatossága a kavics szórás. :-) És persze hintázni is szeret. Elkezdett beszélni is, rengeteg szót tud már, néhányat össze is kapcsol.
I wrote here a long time ago. One reason is that taking advantage of the good weather, I'm much out in the yard with my sons, or just take a walk, go to the playground, etc. Zsombi (my younger son) also been enjoying the pleasures of the playground, favorite activities of gravel spraying. :-) And he likes to swing of course. He began to speak, can have lots of words, some also connect with each other.
Bence pedig már igazi nagyfiú, ősszel kezdi az iskolát. Nagyon gyorsan telik az idő.
Bence has been a real big guy, starts primary school in the fall. Time goes by very quickly
A másik ok, hogy nem nagyon írtam, az az, hogy nem igazán tudok hímzést mutatni. Nem azért, mert nem lenne mit, hanem azért, mert ezek egyelőre titkosak. Ajándékba készülnek és csak azután mutathatom őket, ha már megkapták az ajándékozottak. Azért hoztam egy kis apróságot. Kihímeztem az első mintámat, a Spring Birds-öt. Az összeállítás még várat magára.
The other reason I did not write, I can not really show you stitching. Not because I would not know, but because these are secret for now. Gifts are made, I can show them after I gave to their new owner. But I brought a little something. I stitched my first pattern, the Spring Birds pincushion. Assembly still to come. 
Pattern: Spring Birds Pincushion (my own pattern, available is here)
Fabric: 32 ct evenweave, coffe brown
Threads: DMC
Végül hoztam ismét egy új mintát, egy igazi tavaszi, színes virágcsokrot. Remélem, tetszeni fog nektek is. Örömmel venném a fényképet, ha kihímzed.
Legyen szép hetetek! :-)
Finally, I brought a new pattern, a real spring, colorful flower bouquet. I hope you enjoy it as well. I would welcome a photo, if you stitch it. 
Have a nice week! :-)
Blue-Pink Bouquet Pinkeep

8 megjegyzés:

Angi írta...

Az idő nagyon telik sajnos, ezt már én is sokszor megállapítottam :( Néha jó, néha egyáltalán nem, de mit tudjon csinálni vele az egyszeri ember? A minták nagyon aranyosak, alig várom már, hogy az én fotómasinám is összekapja magát végre (egy kis rásegítéssel) és lefotózhassam amit varrtam. A freebee nagyon édes, itt is rém tetszik, remélem hamarosan alkalmam lesz kihímezni és megmutatni. Pussz

Tünde írta...

Nagyon kedves minta megint csak, én is belefogok, azt hiszem. :) Köszönöm!

Palkó írta...

Bizony,a z idő rohan, a gyerekek megnőnek, még szerencse, hogy mi nem öregszünk... :)))
Aranyos a minta, köszi!

Éva írta...

Jól megnőttek a fiúk mióta nem láttam őket. Nagyon aranyos a kis Zsombi, Bence már igazi nagy fiú. A hímzésed nagyon szép aranyos az a madárkás. Ha hímeznék én is biztos hogy ezt a virágosat elkészíteném nagyon mutatós.

gromine írta...

Igen az idő olyan gyorsan telik.
Nagyon szép kis minta, köszönöm szépen

Michelle írta...

So lovely to see the photos of your boys! Very pretty stitching! Enjoy the nice weather :)

N. Adri írta...

Köszönöm mindenkinek! Kíváncsi vagyok a hímzésekre, nekem még egy darabig nem lesz időm kihímezni. :-)
Thank you, Michelle! :-)

Barbaral írta...

Annyira szuper ez a kis minta, de jó ideig nem fogom tudni kibökni:(.
A srácok cukorfalatok, de ezt úgyis tudod:).